Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 30.08.2017

Печати
There are no translations available.

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 30.08.2017

 

994 усно
1075 усно
633 усно
1128 усно
725 8
1012 8
728 8
1094 7
1064 7
1099 5
1031 5
993 5
967 5
1100 5
1068 5
1055 5
877 5
554 5

Усниот испит ќе се одржи на 13.09.2017 со почеток во 17h