Втор термин за одбрана на Елаборатите по Основи на геодезија

Print

Соопштение

Им се соопштува на студентите кои треба да го одбранат Елаборатот по Основи на геодезија, дека терминот за одбрана е закажан за 10.01.2018 г. (среда) со почеток од 10 часот во кабинетот на предметниот наставник.

Во истиот термин може да се направи увид во колоквиумските задачи.

Напомена: Објавениот термин за одбрана е последен.

Скопје, 5.01.2018 г.                                                                                                                        Од предметниот наставник