Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Земјишно право и регулативи

 

1. Предметна програма  pastarchivesРезултати од испитот по предметот Земјишно право и регулативи

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Земјишно право и регулативи (прв рок)

882.................................... 10

713.................................... 7

852.................................... усно

847.................................... усно

780.................................... 7

710.................................... 6

907.................................... 8

893.................................... да се јави кај професорот

 

Резултати по предметот Земјишно право и регулативи

E-mail Print PDF

Резултати по од испитот по предметот Земјишно право и регулативи одржан на 15.01.2014

 

Индекс

834.................................10

846..................................9

925..................................7

непотпишан...................9

832..................................9

827..................................9

861.................................10

838..................................9

811..................................усно

799..................................9

797..................................8