Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Бази на податоци

Резултати од испитот по предметот Бази на податоци одржан на 31.08.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Бази на податоци одржан на 31.08.2017

Број на индекс Оцена
1165 5
1184 5
1192 5
1129 6
1163 6
1181 7
1155 5
1191 5
1149 7
1204 6

 

 

 

 

 

 

Резултати од испитот по предметот Бази на податоци одржан на 17.08.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Бази на податоци одржан на 17.08.2017

1189     6
1156     6
1172     6
1150     6
1153     6
1170     9
1090     6
1151     8
1162     8
1190     7
1149     5
1002     5

 

Резултати од испитот по предметот Бази на податоци одржан на 17.05.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Бази на податоци одржан на 17.05.2017

индекс        оцена

482 6
993 5
1009 5
1043 5
1071 5
1090 5
1100 5
1111 5
1145 5
1147 5
1148 6
1149 5
1150 5
1152 5
1153 5
1154 5
1155 5
1156 5
1157 10
1158 8
1159 5
1162 5
1163 5
1165 5
1168 5
1169 5
1170 5
1171 7
1172 5
1173 5
1174 5
1176 5
1177 8
1179 8
1181 5
1186 5
1187 5
1189 5
1190 5
1192 5
1193 10
1194 5
1199 5
1202 5
1203 5
1204 5
1206 8
1209 5
1214 5
1219 5
1227 9
1229 5


 

Резултати од испитот по предметот Бази на податоци одржан на 26.01.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Бази на податоци одржан на 26.01.2017

Индекс Вкупно поени Оцена
1096 53 6
1100 7 5
994 57 6
1114 93 10
1094 97 10
1111 9 5
1071 8 5
987 26 5
993 4 5
1227 16 5
995 54 6
1109 51 6
1129 8 5
1128 53 6
976 52 6
988 10 5
1090 1 5
855 4 5
1087 10 5
1002 6 5
1134 56 6

 

 

 

Резултати од испитот Бази на податоци одржан на 12.01.2017

E-mail Print PDF

 

Резултати од испитот Бази на податоци одржан на 12.01.2017

 

бр. Индекс Вкупно поени Оцена
1094 13 5
987 13 5
1101 27 6
1109 15 5
1061 30 7
1136 18 5
993 13 5
1090 12 5
1111 13 5
995 8 5
1227 18 5
1114 22 5
1133 20 5
1128 9 5
1134 9 5
1048 28 6
Критериум Оцена
25 29 6
30 34 7
35 39 8
40 44 9
45 50 10
 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 3