Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ГеоИнформациони системи

Промена на распоредот на часови за втор циклус на студии

E-mail Print PDF

Промена на распоредот на часови за втор циклус на студии

Се информираат студентите дека предавањата на втор циклус на студии за предметите Современ катастар, Земјишни информациони системи и WEB ГeoИС ќе се реализираат согласно следниот распоред:

Современ катастар................................ Среда 17h (213)

WEB ГеоИС.............................................. Четврток 17h (213)

Земјишни информациони системи..........Петок 17h (213)

 

 

Втор рок за испит по предметот Софтверски пакети

E-mail Print PDF

Втор рок за испит по предметот Софтверски пакети

Испитот по предметот Софтверски пакети во геодезијата во вториот испитен рок ќе се одржи на  рок 13.09.2016 со почеток во 9h.

 

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 29.08.2016

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 29.08.2016

939 усно
809 усно
905 усно
1012 усно
987 усно
966 7
301 6
909 7
337 усно
848 усно
989 6
995 6
897 6
941 7

Усниот испит по предметот ГеоИС ќе се одржи на 06.09.2016 (вторник) со почеток во 10 часот.

 

Термини за испит по предметите ГеоИС и Софтверски пакети

E-mail Print PDF

Соопштение

Испитите по предметите ГеоИС и Софтверски пакети ќе се одржат на 29.08.2016. Испитот по предметот ГеоИС ќе се одржи со почеток во 9h, испитот по предметот Софтверски пакети ќе се одржи со почеток во 14:30h.

Од предметниот наставник

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 16.08.2016

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 16.08.2016

Индекс Оценка
780 8
952 7
997 Усно
833 8
954 7
882 Усно
850 9
986 8
726 усно
837 7
1032 7
808 Усно
1016 9
977 6
946 6

Усниот дел од испитот ќе се одржи на 24.08.2016 (среда) со почеток во 13h.

 

 


Page 2 of 5