Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ГеоИнформациони системи

Вежби по ГеоИС

E-mail Print PDF

Распоред на групи по предметот ГеоИС

Вежбите по предметот ГеоИС ќе се одржат во четврток. Група 1 и Група 2 со почеток од 17h, а група 3 и група 4 со почеток од 19h.

Групи

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 1.9.2015

E-mail Print PDF

Резултати по предметот ГеоИС одржан на 01.09.2015

852......................8
596 .....................6
346...................... усно
868...................... усно
849...................... усно
836...................... усно
871...................... усно
906...................... усно
295...................... усно

Усниот испит ќе се одржи на 10.9.2015 со почеток во 12h

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИнформациони системи одржан на 18.8.2015

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИнформациони системи одржан на 18.8.2015

825........... 8
858........... 8
922........... 8
883........... усно
838 .......... усно
839 .......... 9
853 .......... усно
891 .......... усно
864 .......... 9
267 .......... усно
675 .......... усно
829 .......... 8
804 .......... усно
831 .......... 9

Усниот испит ќе се одржи во договор со предметниот наставник.

 

 

Резултати од испитот по предметот ГИС

E-mail Print PDF

Резултати по предметот ГеоИС одржан на 09.06.2015

710 6
321 9
806 9
813 усно
834 усно
828 усно
888 усно

Усниот испит ќе се одржи после 04.07.2015

 

Резултати по ГИС и Катастар

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Катастар одржан на 27.01.2015

828 усно

878 усно

669 усно

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 26.01.2015

848 усно

886 усно

826 усно

878 усно

523 да се јави кај професорот

544 да се јави кај професорот

 

Усниот испит по предметите Kатастар и ГеоИС ќе се одржи во понеделник 02.02.2015  со почеток во 10h.

 


Page 4 of 5