Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ГеоИнформациони системи

Термини за испит по предметите ГеоИС и Софтверски пакети

E-mail Print PDF

Соопштение

Испитите по предметите ГеоИС и Софтверски пакети ќе се одржат на 29.08.2016. Испитот по предметот ГеоИС ќе се одржи со почеток во 9h, испитот по предметот Софтверски пакети ќе се одржи со почеток во 14:30h.

Од предметниот наставник

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 16.08.2016

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 16.08.2016

Индекс Оценка
780 8
952 7
997 Усно
833 8
954 7
882 Усно
850 9
986 8
726 усно
837 7
1032 7
808 Усно
1016 9
977 6
946 6

Усниот дел од испитот ќе се одржи на 24.08.2016 (среда) со почеток во 13h.

 

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 20.06.2016

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 20.06.2016

950...................................8

755...................................усно

893...................................усно

970...................................усно

955...................................10

996...................................7

795...................................усно

794...................................усно

978...................................8

Усниот испит ќе се одржи по претходен договор со предметниот наставник.

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 06.05.2016

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 06.05.2016

1013........................................усно
1014........................................усно
962 .........................................усно
1033........................................усно

Студентите кои се повикани на усен испит да се јават кај предметниот наставник.

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 26.01.2016

E-mail Print PDF

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 26.01.2016

индекс
937 усно
938 9
942 усно
945 9
948 усно
949 10
957 10
958 усно
959 8
960 усно
961 10
963 усно
964 9
968 усно
971 10
985 усно
991 усно
1003 усно
1004 усно
1015 усно
1025 9
1026 9
1038 усно
1039 усно
1041 усно
868 усно
1224 усно
1027 усно

Усниот испит ќе се одржи на 3.2.2016 со почеток во 9h.

 

 

 


Page 3 of 6