Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
ГеоИнформациони системи

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 24.01.2018

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 24.01.2018

1193 9
1150 7
608 усно
1215 усно
1227 усно
1149 5
1206 8
363 8
1104 9
1173 5
1156 5
974 6
1152 6
1192 5
1209 7
1171 5
1151 5
1168 6
1170 9
1214 9
984 5
967 5
877 5
1174 5
847 5
1184 5
1175 5
1008 5
1172 5
1145 5
1177 7
1218 9
1165 8
921 8
924 8
481 8

Усниот испит ќе се одржи по претходен договор со предметниот наставник.

 

 

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 30.08.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 30.08.2017

 

994 усно
1075 усно
633 усно
1128 усно
725 8
1012 8
728 8
1094 7
1064 7
1099 5
1031 5
993 5
967 5
1100 5
1068 5
1055 5
877 5
554 5

Усниот испит ќе се одржи на 13.09.2017 со почеток во 17h

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 16.08.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 16.08.2017

1053.............................усно
1133.............................усно
1119.............................7
741..............................9
904..............................7
1048............................8
1115............................8

Усниот испит ќе се одржи по договор со предметниот наставник

 

 

 

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 27.06.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 27.06.2017

1116 9
1079 9
1096 8
1052 8
1080 8
1091 9
799 8
873 усно
1059 усно
363 усно
1121 усно
990 усно


Усниот испит ќе се одржи на 07.07.2017 со почеток во 13h.

 

 

 


 

Резултати од испитот по ГеоИС одржан на 25.01.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по ГеоИС одржан на 25.01.2017

734 усно
801 7
1074 7
1086 8
965 8
1072 9
1114 8
865 5
554 5
1051 5
904 5
1096 5
1052 5
1121 5
726 5
990 5
791 5
1049 5
749 5
1048 5
755 5
1066 5
1083 5

 

 

 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 5