Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Менаџмент на недвижности


Резултати од испитот по предметот Менаџмент со недвижности одржан на 20.06.2016

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Менаџмент со недвижности одржан на 20.06.2016

489....................................7

 

Усен испит по предметот Менаџмент на недвижности

E-mail Print PDF

СООПШТЕНИЕ

Усниот испитот по предметот Менаџмент на недвижности ќе се одржи на 16.02.2016 со почеток во 11h.

 

 

 

Резултати по предметот Економија

E-mail Print PDF

Резултати по предметот Економија на студиите за Менаџмент со недвижности

Индекс Оцена

230......................6

233......................6

 
   
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 2