Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Соопштенија за испити


Соопштение по повод испитот по Основи на геодезија закажан на 1.09.2017

E-mail Print PDF

Соопштение

Се известуваат студентите кои го празнуваат верскиот празник Крбан Бајрам, дека за нив испитот по Основи на геодезија

ќе се одржи на 4.09.2017 г. (понеделник) со почеток од 9 часот.

 

Скопје, 31.08.2017                                                            Од предметниот наставник

 

Распоред по групи за Геодетска пракса 1 во 2017 г. (дефинитивен)

E-mail Print PDF

ГРУПА 1 ОД 28.05.2017

 

Јованоски Горан

Симеоновски Драган

Наков Томче

Дончев Борис

Соколова Росана

Ангеловска Сања

Амбарџиев Данаил

Спасовска Теодора

Претковиќ Тијана

Петровска Убавка

Јованоска Анѓела

Ристевски Александар

Стоилковски Бојан

Милевска Кети

Кузманоски Никола

Панчевска Сара

Тасев Никола

Јовински Дарко

Таки Бесим

Павлоска Натали

Цветкоски Климент

Трајкова Анита

Максимов Бојан

Илоски Дејан

Ајкоски Александар

Гргушовски Ѓоко

Зероска Марија

Блажески Димитар

Грујоски Никола

Велковски Иван

Атанасовски Ненад

Здравковски Марјан

 

ГРУПА 2 ОД 7.06.2017

Георгиевска Елеонора

Станојковска Ирена

Ѓорѓиева Елена

Мирческа Наташа

Ислами Сема

Бојчовски Бојан

Корлевски Александар

Атанасков Томе

Миленковски Валентин

Симионов Дејан

Имери Мевљан

Јанкоски Момир

Бранов Никола

Станковска Наталија

Џорлев Михаил

Дукоска Марија

Николовска Анастасија

Петрушевски Ангел

Гочевски Стефан

Димитровски Мартин

Давидовски Иван

Петрески Филип

Трпевска Елеонора

Солевска Наташа

Каранфиловска Оливера

Станковски Кристијан

Везенкоска Лепа

Вурмо Тања


 

Резултати од КОЛОКВИУМОТ по Основи на геодезија одржан на 29.12.2016 г.

E-mail Print PDF

Резултати од спроведениот КОЛОКВИУМ по Основи на геодезија

одржан на 29.12.2016 г.

индекс

тест

колоквиум

вкупно

индекс

тест

колоквиум

вкупно

поени

поени

поени

поени

630

/

/

/

1230

30

11

41

855

/

/

/

1231

14

10

24

920

/

/

/

1232

41.5

24

65.5

932

/

/

/

1233

47.5

12.5

60

969

10.5

/

10.5

1234

27.5

12.5

40

973

32.5

14

46.5

1235

28

3.5

31.5

975

/

/

/

1236

23.5

44

67.5

993

11.5

/

11.5

1237

24

11

35

994

16

/

16

1238

13.5

6.5

20

1000

/

11.5

11.5

1239

12.5

12

24.5

1009

10.5

15

25.5

1240

25.5

11.5

37

1031

5.5

18

23.5

1241

32.5

12.5

45

1049

10.5

/

10.5

1242

32

15

47

1058

/

/

/

1243

18.5

/

18.5

1064

6

8.5

14.5

1244

11

/

11

1065

14.5

13.5

28

1245

0

7

7

1071

/

/

/

1246

26

16

42

1076

4

6

10

1247

12.5

6

18.5

1090

/

/

/

1248

31

10

41

1092

/

/

/

1249

21.5

/

21.5

1106

15

18

33

1250

8

/

8

1110

/

/

/

1251

/

/

/

1111

/

/

/

1252

15

12.5

27.5

1124

8.5

/

8.5

1253

10

8

18

1129

/

21

21

1254

8

2

10

1130

/

/

/

1255

1

/

1

1138

/

/

/

1256

21

7

28

1142

/

/

/

1257

17.5

7

24.5

1148

19

20

39

1258

8.5

/

8.5

1151

12

11.5

23.5

1259

18

/

18

1157

21.5

11.5

33

1260

8.5

/

8.5

1160

/

/

/

1261

15

/

15

1161

/

/

/

1262

6.5

/

6.5

1163

14.5

17

31.5

1263

38

6

44

1178

30

20

50

1264

12

9.5

21.5

1181

35.5

24.5

60

1265

11.5

8.5

20

1192

7

15

22

1266

16

/

16

1195

11.5

2

13.5

1267

/

/

/

1196

21.5

1

22.5

1268

/

/

/

1200

15.5

10

25.5

1269

33.5

15

48.5

1201

8.5

/

8.5

1270

22.5

6.5

29

1202

12.5

12.5

25

1271

11

1.5

12.5

1203

14.5

5

19.5

1272

24

6

30

1205

3

/

3

1273

9

10

19

1211

25.5

13.5

39

1274

13.5

/

13.5

1213

/

/

/

1275

10

/

10

1217

/

/

/

1276

3

/

3

1227

/

/

/

1277

8

/

8

индекс

тест

колоквиум

вкупно

поени

поени

1278

19

8.5

27.5

1279

19

10

29

1280

23

50

73

1281

/

/

/

1282

34

15

49

1283

31

10

41

1284

/

/

/

1285

5.5

/

5.5

1286

4.5

/

4.5

1287

6

/

6

1288

12

/

12

1289

39

15

54

1290

0

/

0

1291

2

/

2

1292

3.5

/

3.5

1293

36.5

13.5

50

1294

/

/

/

1295

11.5

/

11.5

1296

9

/

9

1297

6

/

6

1298

3

/

3

1299

23

6.5

29.5

1300

2

/

2

1301

0

/

0

1302

/

/

/

Забелешка: Студентите според броевите на индекс кои освоиле вкупно 60 поени, се ослободени од писмениот дел на испитот.

 

Скопје, 4.01.2017 г.

Од предметниот наставник


 

Резултати од ТЕСТ по Основи на геодезија од 16.11.2017 г.

E-mail Print PDF
Резултати од спроведениот ТЕСТ по Основи на геодезија одржан на 16.11.2017 г.
Индекс бр. поени Индекс бр. поени
331 / 1292 4
481 7 1297 11.5
975 / 1299 23.5
993 9 1300 0
994 21 1303 28.5
1000 / 1304 40.5
1049 / 1305 23
1071 / 1306 45
1076 / 1307 28
1090 / 1308 26.5
1092 / 1309 32.5
1111 / 1310 9.5
1129 / 1311 29.5
1138 / 1312 37.5
1160 / 1313 6
1195 22 1314 26
1196 23 1315 25.5
1200 12 1316 35
1201 12.5 1317 19.5
1202 / 1318 16
1203 13 1319 18.5
1227 38.5 1320 21.5
1230 / 1321 2
1238 / 1322 38
1239 / 1323 17
1243 / 1324 32
1244 / 1325 37.5
1245 / 1326 21
1250 14 1327 12.5
1251 / 1328 6.5
1253 22.5 1329 /
1255 / 1330 20.5
1258 / 1331 8
1260 23.5 1332 35.5
1261 20 1333 11.5
1262 17.5 1334 16
1263 42.5 1335 21.5
1264 7 1336 /
1265 18 1337 32
1270 23.5 1338 26
1272 / 1339 25.5
1273 26 1340 3.5
1274 9.5 1341 5
1275 / 1342 6.5
1276 1 1343 24
1277 15 1344 26
1279 26 1345 43.5
1285 1 1346 33
1286 / 1347 26.5
1291 1 1348 19.5
Индекс бр. поени
1349 10
1350 21.5
1351 34.5
1352 /
1353 11
1354 31
1355 2.5
1356 23
1357 28
1358 22
1359 /
1360 31.5
1361 26
1362 /
1363 6.5
1364 /
1365 /

Скопје, 20.11.2017 г. Од предметниот наставник
   
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 5