Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Соопштенија за испити


ЈУНСКА СЕСИЈА - ВТОР ЦИКЛУС

E-mail Print PDF

ИСПИТИТЕ ПО ПРЕДМЕТИТЕ ОД ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ ПО ГЕОДЕЗИЈА КАЈ ПРОФЕСОР ЛАЗО ДИМОВ КЕ СЕ ОДРЖАТ ВО СЛЕДНИТЕ ТЕРМИНИ:

ПРВ ИСПИТЕН РОК: 06.06.2015 ГОД. (САБОТА) СО ПОЧЕТОК ОД 9.00 ЧАСОТ,

ВТОР ИСПИТЕН РОК: 11.07.2015 ГОД. (САБОТА) СО ПОЧЕТОК ОД 9.00 ЧАСОТ.

 

СКОПЈЕ, 20.05.2015 ГОД.                                             ОД ПРЕДМЕТНИОТ НАСТАВНИК

 

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРАКСА - ВТОР ЦИКЛУС

E-mail Print PDF

ГЕОДЕТСКАТА ПРАКСА ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ПО ГЕОДЕЗИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ФАКУЛТЕТОТ КЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ВО СЛЕДНИТЕ ТЕРМИНИ:

07.05.2015 ГОД. (ЧЕТВРТОК); ПОСЕТА НА АГЕНЦИЈАТА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ СО ПОЧЕТОК ОД 9.30 ЧАСОТ.

08.05.2014 ГОД. (ПЕТОК); ПОСЕТА НА СКОПСКИ КАТАСТАР СО ПОЧЕТОК ОД 9.30 ЧАСОТ.

09.05.2015 ГОД. (САБОТА); ПОАЃАЊЕ ЗА ОХРИД ПРЕКУ МАВРОВО И ДЕБАР СО ПОПАТНО ЗАСТАНУВАЊЕ И РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА БРАНА МАВРОВО, МЕЛНИЧКИ МОСТ, БРАНА ШПИЉЕ, ФУНДАМЕНТАЛНИ РЕПЕРИ И ПЕРМАНЕНТНА ГПС СТАНИЦА ВО ОХРИД. ПОЃАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ОД ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ ВО 9.00 ЧАСОТ.

10.05.2015 ГОД. (НЕДЕЛА); ПОЃАЊЕ ОД ОХРИД ЗА БЕРОВО ПРЕКУ РЕСЕН, БИТОЛА, ПРИЛЕП, ВЕЛЕС, ШТИП И КОЧАНИ СО ПОПАТНО РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА БРАНА ПРИЛЕП И ФУНДАМЕНТАЛНИ РЕПЕРИ И ГРАВИМЕТРИСКИ ТОЧКИ. МОЖНО Е ПОПАТНО ЗАСТНУВАЊЕ ЗА РУЧЕК.

11.05.2015 ГОД. (ПОНЕДЕЛНИК); ПОАЃАЊЕ ОД БЕРОВО ДО БРАНА РАТЕВСКА РЕКА. ПОСЛЕ ПЛАДНЕ ВРАЌАЊЕ ЗА СКОПЈЕ.

 

СМЕСТУВАЊЕ: ВО ОХРИД СМЕСТУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ВО УНИВЕРЗИТЕТСКОТО ОДМАРАЛИШТЕ ВО ДВОКРЕВЕТНИ СОБИ НА БАЗА НА ПОЛУПАНСИОН ПО ЦЕНА ОД 1080.00 ДЕНАРИ (ВЕЧЕРА, НОЌЕВАЊЕ И ДОРУЧЕК).

ВО БЕРОВО СМЕСТУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ВО ХОТЕЛ МАНАСТИР: НОЌЕВАЊЕ СО ДОРУЧЕК ПО ЦЕНА ОД 950.00 ДЕНАРИ И ВЕЧЕРА ПО ЦЕНА ОД 380.00 ДЕНАРИ.

СТУДЕНТИТЕ СТЕФАНОВСКИ ВЛАДИМИР СО ИНДЕКС БР.216, СТАВРЕСКИ НИКОЛА СО ИНДЕКС БР.217 И МИТЕВСКИ ДИМЕ СО ИНДЕКС БР.219 НЕМААТ РЕГУЛИРАНО УПИС ЗА ЧЕТВРТИ СЕМЕСТАР. ДОКОЛКУ ИМААТ НАМЕРА ДА ОБАВАТ ПРАКСА ПОТРЕБНО Е ДА ГО РЕГУЛИРААТ УПИСОТ.

 

СКОПЈЕ, 29.04.2015.                                                                                          ОД ПРЕДМЕТНИТЕ НАСТАВНИЦИ

 

СООПШТЕНИЕ

E-mail Print PDF

С  О  О  П  Ш  Т  Е  Н  И  Е

НА ДЕН 23.04.2015 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК) СО ПОЧЕТОК ОД 14.00 ЧАСОТ, ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ГРАДЕЖНИОТ ФАКУЛТЕТ КЕ СЕ ОДРЖИ СОСТАНОК СО СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОРА ГОДИНА НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ ПО ГЕОДЕЗИЈА. ТЕМА НА СОСТАНОКОТ КЕ БИДЕ ДОГОВОР ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ГЕОДЕТСКА ПРАКСА. ПРИСУСТВОТО Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО.

 

СКОПЈЕ 16.04.2015 ГОД.                                                                                                              ПРЕДМЕТНИ НАСТАВНИЦИ:

                                                                                                                                                            ПРОФ. Д-Р ЛАЗО ДИМОВ

                                                                                                                                                            ПРОФ. Д-Р ЗЛАТКО СРБИНОСКИ

 

Распоред на студенти по групи за Геодезија 1

E-mail Print PDF

СООПШТЕНИЕ

Вежбите по предметот геодезија 1 ќе се изведуваат по следниот редослед, односно

за Група 1 ќе се одржуваат секој четврток со почеток од 17 часот во училна 76, а

за Група 2 ќе се одржуваат секој петок со почеток од 13 часот во училна 130.

 

Студентите кои имаат индекс што завршува на непарен број се во Група 1, додека

студентите кои имаат индекс што завршува на парен број се во Група 2.

Скопје, 16.02.2015 г. 

 

Од предметниот наставник

 

ИСПИТ ВТОР ЦИКЛУС

E-mail Print PDF

ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТИТЕ ОД ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ ПО ГЕОДЕЗИЈА КАЈ ПРОФ. ЛАЗО ДИМОВ КЕ СЕ ОДРЖИ ВО СЛЕДНИТЕ ТЕРМИНИ:

ПРВ РОК: 14.02.2015 ГОД. (САБОТА) СО ПОЧЕТОК ОД 9.00 ЧАСОТ

ВТОР РОК: 28.02.2015 ГОД. (САБОТА) СО ПОЧЕТОК ОД 9.00 ЧАСОТ.

КАНДИДАТИТЕ УРЕДНО ДА ГИ ПРИЈАВАТ ИСПИТИТЕ ПРЕКУ ЕЛЕКТРОНСКИОТ СИСТЕМ.

 

СКОПЈЕ, 26.01.2015 ГОД.                                                      ОД ПРЕДМЕТНИОТ НАСТАВНИК

 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 6


We have 5 guests online