Страна на катедрите по геодезија

Катастар


Втор рок за претметите Катастар и Современ катастар

Е-пошта Печати PDF
There are no translations available.

Втор испитен рок за претметите Катастар и Современ катастар

 

Испитот по предметот Катастар во вториот испитен рок ќе се одржи на 06.09.2017 со почеток во 9h

Испитот по предметот Современт катастар во вториот испитен рок ќе се одржи на 06.09.2017 со почеток во 17h.

 

Испит по предметот Катастар во втор испитен рок

Е-пошта Печати PDF
There are no translations available.

Испит по предметот Катастар во втор испитен рок

Испитит по предметот Катастар во вториот испитен рок ќе се одржи на 10.02.2018 со почеток во 9h.

 

Испит по предметот Современ катастар

Е-пошта Печати PDF
There are no translations available.

Соопштение

Испитото по предметот Современ катастар ќе се одржи на 08.10.2015 со почеток во 12h.

 

Испити по предметот Современ катастар

Е-пошта Печати PDF
There are no translations available.

СООПШТЕНИЕ ЗА ВТОР ЦУКЛУС СТУДИИ

Испитните сесии за предметот СОВРЕМЕН КАТАСТАР ќе се одржат:

Прва испитна сесија: 17.05.2017 во 17:00 часот
Втора испитна сесија: 28.06.2017 во 17:00 часот
 

Пример за технички извештај

Е-пошта Печати PDF
There are no translations available.

Пример на технички извештај за елаборатот за физичка делба.

превземи

 


Лист 1 од 7