Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Катастар


Резлултати ГеоИС, Катастар и Земјишно право и регулативи

E-mail Print PDF

Резлутати од испитот по предметите ГеоИС, Земјишно право и регулативи и Катастар

Земјишно право и регулативи

 

 1. 779...................8
 2. 811...................7
 3. 829...................9
 4. 848...................8
 5. 853...................8
 6. 878...................10
 7. 881...................10
 8. 886....................7
 9. 925....................7
По предметите ГеоИС и Катастар нема положени студенти.

 

 

Резултати од испит, Катастар и Менаџмент

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Катастар одржан на 15.01.2014

Зорица Николоска 768 ....................................усно

 

Резултати од испитот по предметот Менаџмент со недвиности 14.01.2014

Костадинка Андонова 613...............................усно

Игор Тодоровски 667 .......................................7

 

Резултати од испитите ГИС, Катастар и Земјишно право и регулативи

E-mail Print PDF

Резултати од испитите ГИС, Катастар и Земјишно право и регулативи одржани на 11 и 13 јуни 2014.

 

Катастар
879 9
775 усен
823 усен
709 усен
792 усен
769 усен
772 усен
793 усен
824 усен
ГеоИС
713 усен
570 усен

Земјишно право и регулативи

868 8
Лабинот 6
Трајче 6
839 7
851 8
759 8
857 усен

 

 

Резултати од испитите одржани на 03 и 04 Јуни

E-mail Print PDF

Резултати од испитите одржани на 03 и 04 Јуни

Катастар

773 8
744 усен
774 усен
753 усен
667 7
743 усен
746 усен
758 7
736 8

Земјишно право и регулативи

741 7
813 8
755 9
579 усен
841 8
863 усен
801 7
734 7
837 10
897 усен
855 7
896 8
631 9
808 7
854 10
831 10
908 8
888 10
911 7
890 9
922 9
825 8
867 9
828 усен
864 7
891 9
883 9
885 10

Менаџмент со недвижности

794 усен
519 усен
795 усен
 

Резултати од испитите по Катастар и Менаџмент

E-mail Print PDF

Резултати од испитите по Катастар и Менаџмент одржани на 18.8.2015 и 19.8.2015

Менаџмент со недвижности

504............ усно

Катастар

864 ............ усно
867 ............ усно
596 ............ усно
886 ............ усно
888 ............ усно
908 ............ усно
838 ............ усно
879 ............ усно
851 ............ усно
791 ............ усно

Усниот испит ќе се одржи на 31.8.2015 со почеток во 14h.

 

 

 


Page 2 of 8