Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Катастар


Втор рок за претметите Катастар и Современ катастар

E-mail Print PDF

Втор испитен рок за претметите Катастар и Современ катастар

 

Испитот по предметот Катастар во вториот испитен рок ќе се одржи на 06.09.2017 со почеток во 9h

Испитот по предметот Современт катастар во вториот испитен рок ќе се одржи на 06.09.2017 со почеток во 17h.

 

Испит по предметот Катастар во втор испитен рок

E-mail Print PDF

Испит по предметот Катастар во втор испитен рок

Испитит по предметот Катастар во вториот испитен рок ќе се одржи на 10.02.2018 со почеток во 9h.

 

Испит по предметот Современ катастар

E-mail Print PDF

Соопштение

Испитото по предметот Современ катастар ќе се одржи на 08.10.2015 со почеток во 12h.

 

Испити по предметот Современ катастар

E-mail Print PDF
СООПШТЕНИЕ ЗА ВТОР ЦУКЛУС СТУДИИ

Испитните сесии за предметот СОВРЕМЕН КАТАСТАР ќе се одржат:

Прва испитна сесија: 17.05.2017 во 17:00 часот
Втора испитна сесија: 28.06.2017 во 17:00 часот
 

Пример за технички извештај

E-mail Print PDF

Пример на технички извештај за елаборатот за физичка делба.

превземи

 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 7