Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Основи на геодезија

1. Предметна програма pastarchivesСоопштение за втор термин за одбрана на Елаборатот по Основи на геодезија

E-mail Print PDF
СООПШТЕНИЕ
Со оглед на тоа дека Деканатот на Градежниот факултет ги спои Новогодишните и Божиќните празници, вториот (последен) термин за одбрана на Елаборатот по Основи на геодезија е закажан за 10.01.2017 г. (вторник) со почеток од 9:30 часот.
Скопје, 3.01.2017 г.
Од предметниот наставник
 

Презентации по предметот Основи на геодезија

E-mail Print PDF

Прво предавање

Второ предавање1

Второ предавање2

Трето предавање

Четврто предавање

Петто предавање1

Петто предавање2

   
   
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  Next 
 •  End 
 • »


Page 1 of 2