Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Резултати од испитот по предметот Современ катастар одржан на 06.09.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Современ катастар одржан на 06.09.2017

Следните студенти да се јават на усен испит:

339
323
358
355
338
374
348
376
337

Увид во писмениот испит може да се направи на 07.09.2017 со почеток  во 9h.

Усниот испит ќе се одржи на 07.09.2017 со почеток во 17h.