Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Втор рок за претметите Катастар и Современ катастар

E-mail Print PDF

Втор испитен рок за претметите Катастар и Современ катастар

 

Испитот по предметот Катастар во вториот испитен рок ќе се одржи на 06.09.2017 со почеток во 9h

Испитот по предметот Современт катастар во вториот испитен рок ќе се одржи на 06.09.2017 со почеток во 17h.