Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Втор термин за одбрана на Елаборатите по Основи на геодезија

E-mail Print PDF

Соопштение

Им се соопштува на студентите кои треба да го одбранат Елаборатот по Основи на геодезија, дека терминот за одбрана е закажан за 10.01.2018 г. (среда) со почеток од 10 часот во кабинетот на предметниот наставник.

Во истиот термин може да се направи увид во колоквиумските задачи.

Напомена: Објавениот термин за одбрана е последен.

Скопје, 5.01.2018 г.                                                                                                                        Од предметниот наставник