Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 16.08.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот ГеоИС одржан на 16.08.2017

1053.............................усно
1133.............................усно
1119.............................7
741..............................9
904..............................7
1048............................8
1115............................8

Усниот испит ќе се одржи по договор со предметниот наставник