Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Распоред по групи за Геодетска пракса 1 во 2017 г. (дефинитивен)

E-mail Print PDF

ГРУПА 1 ОД 28.05.2017

 

Јованоски Горан

Симеоновски Драган

Наков Томче

Дончев Борис

Соколова Росана

Ангеловска Сања

Амбарџиев Данаил

Спасовска Теодора

Претковиќ Тијана

Петровска Убавка

Јованоска Анѓела

Ристевски Александар

Стоилковски Бојан

Милевска Кети

Кузманоски Никола

Панчевска Сара

Тасев Никола

Јовински Дарко

Таки Бесим

Павлоска Натали

Цветкоски Климент

Трајкова Анита

Максимов Бојан

Илоски Дејан

Ајкоски Александар

Гргушовски Ѓоко

Зероска Марија

Блажески Димитар

Грујоски Никола

Велковски Иван

Атанасовски Ненад

Здравковски Марјан

 

ГРУПА 2 ОД 7.06.2017

Георгиевска Елеонора

Станојковска Ирена

Ѓорѓиева Елена

Мирческа Наташа

Ислами Сема

Бојчовски Бојан

Корлевски Александар

Атанасков Томе

Миленковски Валентин

Симионов Дејан

Имери Мевљан

Јанкоски Момир

Бранов Никола

Станковска Наталија

Џорлев Михаил

Дукоска Марија

Николовска Анастасија

Петрушевски Ангел

Гочевски Стефан

Димитровски Мартин

Давидовски Иван

Петрески Филип

Трпевска Елеонора

Солевска Наташа

Каранфиловска Оливера

Станковски Кристијан

Везенкоска Лепа

Вурмо Тања