Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Резултати од испитот по ГеоИС одржан на 11.01.2017

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по ГеоИС одржан на 11.01.2017

Индекс Оценка
1121 5
1082 усно
882 усно
1107 усно
1067 усно
1081 усно
1063 усно
1097 5
930 5
1047 10
1066 5
1051 5
726 5
865 5
1083 5
1049 5
1087 5
1125 9
1061 5
755 5
1079 5
1072 5
1050 9
1054 7
990 5
953 5
1095 9
943 8
1070 9
1120 9
963 8
1073 9

Усниот испит ќе се одржи на 23.01.2017,  со почеток во 13h.