Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Термини за испит по предметите ГеоИС и Софтверски пакети

E-mail Print PDF

Соопштение

Испитите по предметите ГеоИС и Софтверски пакети ќе се одржат на 29.08.2016. Испитот по предметот ГеоИС ќе се одржи со почеток во 9h, испитот по предметот Софтверски пакети ќе се одржи со почеток во 14:30h.

Од предметниот наставник