Страна на катедрите по геодезија

проф. д-р Ванчо Ѓорѓиев

Е-пошта Печати PDF
There are no translations available.

Професор, д-р  Раководител на катедрата


тел: 3116-066 лок. 249

slikavancho3


факс: 3117-367


e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Катедра за геодезија


Градежен факултет


бул. Партизански одреди бб, П.Фах. 560


1000 Скопје


Македонија

Предавања по предметите:

 • Геодетски подлоги
 • Земјишно право и регулативи
 • Катастар
 • ГеоИС
 • Софтверски пакети во геодезијата
 • Менаџмент на недвижности
 • ....

Научно-истражувачки проекти:

 • ...
 • ...

Публикации:

Книги

 • "Гео Информациони Системи", Ванчо Ѓорѓиев, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, 2004
 • "Современ катастар", Ванчо Ѓорѓиев, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, 2006

Научни трудови во списанија

 • ...

Научни трудови на симпозиуми, конференции

 • ...

Менторство на дипломски работи:

 • ...

Менторство на магистерски тези:

 • ...

Менторство на докторски тези: