Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Резултати од писмениот дел од испитот по Основи на геодезија одржан на 26.01.2018 г.

E-mail Print PDF

Р Е З У Л Т А Т И

од писмениот дел на испитот по ОСНОВИ НА ГЕОДЕЗИЈА

одржан на 26.01.2018 година.

Писмениот дел од испитот по Основи на геодезија го положија кандидатите со следните броеви на индекс:

Индекс

Поени

1262

61

1279

91

1307

100

1315

88

1319

100

1337

51

1350

100

1351

84

1354

100

1358

100

Усниот дел од испитот ќе се одржи на 31.01.2018 g. (среда) со почеток од 12 часот.

Скопје, 28.01.2018 г.

Од предметниот наставник