Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Распоред по групи за вежби по Основи на геодезија_2017

E-mail Print PDF
Распоред по групи за вежби по предметот Основи на геодезија_2017 г.
Презиме и име Група Презиме и име Група
Димитровски Дејан 2 Стојкоски Борче 1
Петров Андреј 2 Бајрами Ријад 1
Лазаревски Давор 2 Момироски Стефан 1
Лазаревски Дарјан 2 Трајковски Дамјан 1
Пуроски Миланчо 2 Арсовска Дијана 1
Ѓоргиевска Моника 2 Димитријевски Стефан 1
Јаији Рамиз 2 Димитриевска Маргита 1
Митиќ Милан 2 Ивановски Никола 1
Цикарски Борче 2 Балта Мустафа 1
Димитриевски Милош 2 Спасов Ристе 1
Неџиби Миранда 2 Митровиќ Никита 1
Николовски Никола 2 Јанков Андреј 1
Петровски Андреј 2 Бојовски Христијан 1
Костадиновски Кристијан 2 Петровски Јованче 1
Пјеча Латиф 2 Симоновски Мики 1
Павлеска Ана-Марија 2 Јахија Абдула 1
Алити Алмедина 2 Сали Хадис 1
Ѓоргиев Бранислав 2 Китановска Драгана 1
Фaзли Суад 2 Јаневски Андријан 1
Велинова Билјана 2 Мојсоска Анастасија 1
Дуков Никола 2 Поп-Анастасова Бојана 1
Ризовски Никола 2 Великиќески Нове 1
Јовановски Филип 2 Дамчевски Бојан 1
Арабаџиева Викторија 2 Алексова Елеонора 1
Трајковски Младен 2 Мешуревска Зорица 1
Чагорска Ангела 2 Алими Реџије 1
Ефтимов Климент 2 Блажески Кристијан 1
Гоцевски Бобан 2 Трајковски Бојан 1
Ѓероска Марија 2 Петров Костадин 1
Богдановска Кристина 2 Стафаи Енес 1
Стојчевски Николчо 2 Маринковска Бранкица 1
Бундевски Петар 2 Милошевска Стефани 1
Ајроски Емир 2 Попоски Кристијан 1
Лимани Мухамед 2 Шулеска Емилија 1
Филипоска Ана 2 Лозаноски Димитар 1
Митева Христина 2 Мартиноски  Мартин 1
Димовска Елена 2 Михова Надица 1
Ѓорѓиев Тодор 2 Мицевски Далибор 1
Николоска Дајана 2 Ристова Тамара 1
Крџев Илија 2 Трајчески Кристијан 1
Џуковски Петар 2 Неделчевски Никола 1
Колоска Наташа 2 Миленков Милан 1
Савески Стефан 2 Мановски Зоран 1
Нухи Вилдан 2 Додевски Милан 1
Јанкоски Марио 2 Антевски Филип 1
Стефанов Стефан 2 Љајиќ Дино 1
Будиќ Александар 2 Арифи Хамза 1
Стеваноски Николче 2 Ферати Розафа 1
Андоновски Филип 2 Баjрами Аурон 1
Талеска Марија 2 Пеовска Симона 1
Јаначковски Виктор 2 Лазароска Наташа 1
Петроска Ивана 2 Бузлевски Ивица 1
Бојаџиевски Ѓоко 2 Спиркоска Кети 1
Величковски Теодор 2 Цветановски Александар 1
Трпчевска Ивана 2 Сталетовиќ Дарко 1
Деловски Благој 2 Илиеска Марија 1
Илова Љубица 2 Димишковски Виктор 1
Велјанов  Дамјан 2 Бошковски Мартин 1
Крстески Давор 1
Напомена:
Студентите во Група 2 ќе треба да ги изведуваат вежбите по предметот Основи на геодезија во понеделник
од 17 часот (според распоредот на часови во сала 76). Додека студентите кои се од Група 1, вежбите ќе треба
да ги изведуваат во четврток од 12 часот веднаш по предавањата (според распоредот на часови во сала 131).
Скопје, 7.10.2017 г. Од предметниот наставник