Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Резултати од испитите ГИС, Катастар и Земјишно право и регулативи

E-mail Print PDF

Резултати од испитите ГИС, Катастар и Земјишно право и регулативи одржани на 11 и 13 јуни 2014.

 

Катастар
879 9
775 усен
823 усен
709 усен
792 усен
769 усен
772 усен
793 усен
824 усен
ГеоИС
713 усен
570 усен

Земјишно право и регулативи

868 8
Лабинот 6
Трајче 6
839 7
851 8
759 8
857 усен