Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Резултати од испитите одржани на 03 и 04 Јуни

E-mail Print PDF

Резултати од испитите одржани на 03 и 04 Јуни

Катастар

773 8
744 усен
774 усен
753 усен
667 7
743 усен
746 усен
758 7
736 8

Земјишно право и регулативи

741 7
813 8
755 9
579 усен
841 8
863 усен
801 7
734 7
837 10
897 усен
855 7
896 8
631 9
808 7
854 10
831 10
908 8
888 10
911 7
890 9
922 9
825 8
867 9
828 усен
864 7
891 9
883 9
885 10

Менаџмент со недвижности

794 усен
519 усен
795 усен