Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Резлултати ГеоИС, Катастар и Земјишно право и регулативи

E-mail Print PDF

Резлутати од испитот по предметите ГеоИС, Земјишно право и регулативи и Катастар

Земјишно право и регулативи

 

 1. 779...................8
 2. 811...................7
 3. 829...................9
 4. 848...................8
 5. 853...................8
 6. 878...................10
 7. 881...................10
 8. 886....................7
 9. 925....................7
По предметите ГеоИС и Катастар нема положени студенти.