Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Резултати од испит, Катастар и Менаџмент

E-mail Print PDF

Резултати од испитот по предметот Катастар одржан на 15.01.2014

Зорица Николоска 768 ....................................усно

 

Резултати од испитот по предметот Менаџмент со недвиности 14.01.2014

Костадинка Андонова 613...............................усно

Игор Тодоровски 667 .......................................7