Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Резултати од испитот по Геодезија 2 одржан на 1.02.2018 г.

E-mail Print PDF

 

Р Е З У Л  Т А Т И

од испитот по ГЕОДЕЗИЈА 2

одржан на ден 1.02.2018 година.

Испитот по Геодезија 2 го положија кандидатите со следните броеви на индекс:

индекс

оценка

725

7

1060

7

1068

6

1080

6

1128

6

1147

6

1199

6

Забелешка: Кандидатите чии што индекси не се прикажани во горната табела не го положиле испитот.

Напомена: Студентот со индекс бр. 1060 треба да се јави кај предметниот наставник.

Скопје, 4.02.2018 г.

Од предметниот наставник