Страна на катедрите по геодезија

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

проф. д-р Јован Јованов

E-mail Print PDF

Вонреден професор, д-р


тел: 3116-066 лок.158

slikajovan3


факс: 3117-367


e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 

Катедра за виша геодезија


Градежен факултет


бул. Партизански одреди бб, П.Фах. 560


1000 Скопје


Македонија

Предавања по предметите:

 • Основи на геодезијата
 • Геодезија 1
 • Геодезија 2
 • Геодетска мерна технологија
 • Просторно планирање
 • Геодезија за студентите по градежништво и геотехника
 • ...

Научно-истражувачки проекти:

 • BALGEOS (BALkan GEodetic Observing System)
 • ...

Публикации:

Книги

 • ...
 • ...

Научни трудови во списанија

 • ...

Научни трудови на симпозиуми, конференции

 • ...

Менторство на дипломски работи:

 • Определување на карактеристиките, можностите и точноста на мерењата на хоризонтални агли со современиот инструмент Leica TCR407power, Златко Богдановски, 2006

Менторство на магистерски тези:

 • ...

Менторство на докторски тези: