Страна на катедрите по геодезија

Наставен кадар на катедрата за геодезија

Е-пошта Печати PDF
There are no translations available.

 

slikavancho3

slikalazo3


Проф. д-р Ванчо Ѓорѓиев

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 249

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Проф. д-р Лазо Димов

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок.138

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

imgp4350Доц. д-р Ѓорѓи Ѓорѓиев

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 238

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите