Страна на катедрите по геодезија

Наставен кадар на катедрата за виша геодезија

Е-пошта Печати PDF
There are no translations available.

 

slikajovan3

slikazlatkosrbinoski3


Проф. д-р Јован Јованов

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 158

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Проф. д-р Златко Србиноски

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 123

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 


 

slikamitre

 

SlikaZlatko


Доц. д-р Митре Насевски

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 150

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Доц. д-р  Златко Богдановски

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 139

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите