Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Наставен кадар на катедрата за виша геодезија

E-mail Print PDF

 

slikajovan3

slikazlatkosrbinoski3


Проф. д-р Јован Јованов

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 158

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Проф. д-р Златко Србиноски

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 123

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 


 

slikamitre

 

SlikaZlatko


Доц. д-р Митре Насевски

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 150

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Доц. д-р  Златко Богдановски

контакт тел. ++389 2 3116 066 лок. 139

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it