Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Соопштение за Геодетска пракса 1 и 2 за 2016 г.

E-mail Print PDF
СООПШТЕНИЕ ЗА ГЕОДЕТСКА ПРАКСА 1 и ГЕОДЕТСКА ПРАКСА 2
На ден 18.05.2016 г. (среда) во сала број 111 со почеток од 12.30 часот, ќе се одржи состанок со студентите кои треба да изведат геодетска пракса во оваа учебна година.
Присуството е задолжително.
Скопје, 12.05.2016.г
Од предметните наставници