Страна на катедрите по геодезија


Одбери Контакт:
Доц. д-р Златко Богдановски
администратор на страната

Адреса:
Бул."Партизански одреди" - 24 Скопје

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: ++389 2 3116 066 ext. 139