СООПШТЕНИЕ

image_pdfimage_print

Во моментов се наоѓате на новата web страна на геодезија која што е сеуште во изработка. Доколку сакате да пристапите до старата web страна тоа може да го направите преку следниов линк: old.geodezija.gf.ukim.edu.mk