Соопштение за предметот Основи на геодезија

image_pdfimage_print

Терминот за предавања по предметот Основи на геодезија (што требаше да се одржи на 24.10.2019, четврток) ќе се одржи на ден 28.10.2019 (понеделник) со почеток од 17 часот, а потоа од 19 часот ќе се одржи изборниот предмет Основи на веројатност и статистика.