Соопштение за писмениот испит по предметот Современ Катастар

image_pdfimage_print

Првиот писмен испитен рок во сесијата Мај-Јуни по предметот

Современ Катастар ќе се одржи на 28.05.2019г.

со почеток во 17:00 часот.