Соопштение за одбрана на елаборати по Основи на геодезија – втор термин

image_pdfimage_print

Колегите кои не го одбраниле Елаборатот по Основи на геодезија во првиот закажан термин, можат да го одбранат во вториот термин за одбрана закажан за 10.01.2019 година во 10 часот во кабинетот кај асист. Томе Геговски.

 

Скопје, 9.01.2019

Од предметниот наставник