Соопштение за геодетска пракса

image_pdfimage_print

На ден 28.05.2019 год. (вторник) во АМФИТЕАТАР со почеток од 10:00 часот ќе се одржи состанок со студентите од прв циклус на студии по геодезија кои треба да изведат геодетска пракса во оваа учебна година.

 Присуството е задолжително.

Скопје, 23.05.2019 год.