Резултати по предметот Современ Катастар

image_pdfimage_print

Резултати од писмениот испит по предметот Современ Катастар

Индекс број
331
Да се јави на усен испит
Датумот за усниот испит дополнително ќе биде дефиниран согласно предметниот професор во периодот на Август-Септемвриската сесија