Резултати по предметот Катастар

image_pdfimage_print

Резултати од писмениот испит по предметот Катастар

Индекс број
921
1150
1133
1012
1179 – условно
1166
1059
Да се јават на усен испит
Датумот за усниот испит дополнително ќе биде дефиниран согласно предметниот професор во периодот на Август-Септемвриската сесија