Резултати од испитот по Геодезија 2 одржан на 16.09.2019

image_pdfimage_print

Испитот по Геодезија 2 одржан на 16.09.2019 г. го положи студентот со број на индекс:

1259 со оценка 6

Скопје, 16.09.2019                                                  Од предметниот наставник