Страна на катедрите по геодезија

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Страна на катедрите по геодезија

Добредојдовте!!!

E-mail Print PDF
Добредојдовте на WEB страната на Катедрите по геодезија при Градежниот факултет во Скопје.
Тука можете да ги добиете сите информации за предметите кои што се предаваат на Oтсекот по геодезија при ГФ, како и информациите за наставниот кадар и истражувачките активности на Катедрата за геодезија и Катедрата за виша геодезија.


slikagf


На студиите по геодезија при Градежниот факултет во Скопје, студентите се среќаваат со најсовремените модели и методи за аквизиција на просторни податоци, потоа со најсовремената геодетска мерна технологија, како и со поголем број на софтверски пакети од најразлични области применувани во геодезијата.

laboratorija1
komjuterskauchilna